Hypotheekadvies

Voor het beste hypotheekadvies staan we bij RaetState Hypotheek Advies in Oosterhout voor je klaar, of je nu een starter bent of een volgend huis wil kopen. Het advies dat wij je geven, is altijd gedetailleerd. Voor ons is geen enkele vraag dus te veel. Wij vinden duidelijkheid en transparantie een van de belangrijkste dingen in ons vak, want een huis kopen is natuurlijk niet niks.

Hypotheekadvies van A tot Z

Schakel je onze hulp in voor onafhankelijk hypotheekadvies in regio Oosterhout? Dan staan we je vanaf het aankoopproces tot aan de nazorg voor je klaar. Zo houden we de huidige rentepercentages constant in de gaten, waarover we je (indien nodig) informeren. Daarbij houdt ons advies niet op bij hypotheken, maar geven we je onder andere ook advies op het gebied van verzekeringen, taxaties, bouwkundige keuringen, bankgaranties en notariszaken. Natuurlijk begint het allemaal bij een vrijblijvend gratis eerste gesprek op ons kantoor, waarin we al je vragen beantwoorden. Zo heb je meteen duidelijkheid en ga je met vertrouwen je aankoopproces in. In alle gevallen geldt bij ons: afspraak is afspraak en jouw wens staat centraal.

Laat ons weten wanneer je ons wil spreken

Wil je dat we eens met je meedenken? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0162 760 004 of een e-mail te sturen naar info@raetstate-hypotheek.nl. Ontdek ook waarom eerdere klanten ons zo hoog beoordelen op het gebied van hypotheekadvies. Je leest zo’n 300 reviews op Advieskeuze.nl.

Actuele rentes

(Met NHG)

 • looptijd

   1 jaar
   5 jaar
   10 jaar
   20 jaar
   30 jaar
 • rente

   3,70%
   3,36%
   3,60%
   3,85%
   4,07%