De kosten voor hypotheek advies

Wil je een hypotheek afsluiten, maar niet voordat je professioneel advies tegen duidelijke kosten hebt ontvangen? Dan helpen we je bij RaetState Hypotheek Advies in Oosterhout verder. Wij werken met een all-in tarief, waarvoor je van begin tot eind advies krijgt over je hypotheek, financiën, notariële en fiscale zaken en verzekeringen. Oftewel, advies over alles omtrent de aankoop van je nieuwe woning.

Je nieuwe hypotheek, advies en alle kosten op een rijtje

Het is volkomen logisch dat je bezig bent met het vergelijken van kosten voor onafhankelijk hypotheek advies. Het is namelijk al duur genoeg, een nieuwe woning kopen. Daarom bieden wij je direct duidelijkheid. Let wel op: wat we hier noemen, is een gemiddelde prijs van onze diensten. Een all-in tarief stellen we geheel voor jouw persoonlijke situatie op.

Kosten voor onze dienstverlening

Wij combineren de advieskosten en de kosten gericht op de afsluiting van een product in een bedrag. Dit komt op een gemiddelde van € 1.950,-. Deze kosten worden apart in rekening gebracht via een vast tarief of een uurtarief. Bij onderhandse verhogingen of een tweede hypotheek, bedragen de advies- en bemiddelingskosten gemiddeld € 900,-.

Je krijgt hier het volgende voor terug

 • Je persoonlijke situatie in kaart brengen
 • Advies over de beste financiële oplossing
 • Een aanbieder vinden die de beste financiële oplossing voor jou heeft
 • Contracten in orde maken
 • Onderhoud van contract

Bovenstaande lijst geldt voor zowel hypotheken als verzekeringen. Meer informatie hierover vind je in het dienstverleningsdocument.

In een persoonlijk gesprek geven we je een duidelijke toelichting

Plan een vrijblijvend eerste gesprek bij ons in Oosterhout in. Voor dit eerste advies over je hypotheek brengen wij geen kosten in rekening. Bel gerust eens met Maurice Kusters via 0162 760 004 of stuur hem een e-mail via info@raetstate-hypotheek.nl.

Actuele rentes

(Met NHG)

 • looptijd

   1 jaar
   5 jaar
   10 jaar
   20 jaar
   30 jaar
 • rente

   3,70%
   3,36%
   3,60%
   3,85%
   4,07%